window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rudiger sa rozhodol, kde bude pokračovať po konci pôsobenia v Reale Madrid

MADRID - Antonio Rudiger sa rozhodol, kam zamieri po konci v Reale Madrid.
Antonio Rudiger (Nemecko) pri defenzívnom zákroku.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Nemecký obranca v službách Realu Madrid Antonio Rudiger sa rozhodol o svojej ďalšej budúcnosti. Po odchode z tímu "bieleho baletu" chce pokračovať v kariére v Saudskej Arábii, informuje o tom Relevo.

Rudiger údajne nevidí nič zlé na tom, presunúť sa z jedného z najlepších tímov sveta do Saudskej Arábie, obzvlášť kvôli lukratívnym podmienkam, ktoré Saudi ponúkajú.

Je však potrebné poznamenať, že Rudiger nemá v pláne opustiť Real Madrid budúce leto. Chce dodržať platnú zmluvu s "bielym baletom", ktorá vyprší až v lete 2026.

Real Madrid má veľké problémy so zložením obrany, pretože má niekoľko zranených zadákov, no Rudiger dal jasne najavo, že s ním klub v náročnej situácii môže počítať.

Prečítajte si aj

Neymar by mal dres PSG opäť vymeniť za ten barcelonský.VIDEO Fanúšikovia sa konečne dočkali: Neymar po roku opäť na súťažnom trávniku
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Relevo

Diskusia

Podobné články