window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezda Bayernu nevylúčila svoj prestup do Barcelony

MNÍCHOV - Jedna z hviezd Bayernu nevylúčila svoj odchod do Barcelony.
Joshua Kimmich v drese Bayernu Mníchov.
Zdroj: TASR/DPA
Zdieľajte:

Nemecký defenzívny stredopoliar a jedna z najväčších hviezd Bayernu Mníchov Joshua Kimmich nevylučuje svoj presun do Barcelony. Už dlhšie je jeho meno skloňované práve v súvislosti s Kataláncami, ktorí hľadajú posilu na pozícii defenzívneho stredového hráča.

Kimmich nevylučuje presun do Barcelony

"Nerozmýšľam nad tým. Ale nikdy by sa nemalo nič vylúčiť. Ani v živote, ani vo futbale," cituje Joshuu Kimmicha Bayern & Germany na sociálnej sieti X.

Už dlhšie sa v zahraničných médiách objavujú informácie a správy o tom, že 29-ročný nemecký futbalista by sa mohol do Barcelony presunúť budúce leto, keď mu vyprší súčasný kontrakt s Bavormi.

Kimmich, ktorého trhová hodnota je odhadovaná na približne 50 miliónov eur, by sa v prípade prestupu do Barcelony znova spojil s trénerom Hansim Flickom, ktorý ho v minulosti viedol v Bayerne.

Prečítajte si aj

Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss.VIDEO Weiss po Girone volá po návrate syna, Kucku a Maka: Neukázali sme alibistickú tvár, ale chýbalo nám viac kvality
Zdieľajte:
Zdroj informácií: X/ Bayern & Germany

Diskusia

Podobné články