window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Gól priamo z rohového kopu aj neskutočná rana z obrovskej vzdialenosti: Liga majstrov dvíhala divákov zo sedadiel

BRATISLAVA - Včerajšie súboje milionárskej Ligy majstrov priniesli množstvo nádherných, ale aj kurióznych gólových momentov.
Futbalista Christian Pulišič sa teší z gólu, ktorý strelil priamo z rohového kopu.
Futbalista Christian Pulišič sa teší z gólu, ktorý strelil priamo z rohového kopu. Zdroj: TASR/AP - Antonio Calani
Zdieľajte:

Jedna z top kuriozít včerajšieho dňa sa odohrala na milánskom San Sire, kde sa nevídaným gólovým zásahom zaskvel americký futbalista Christian Pulišič.

Hviezda milánskeho AC v 34. minúte skórovala proti belgickému FC Bruggy kuriózne priamo z rohového kopu a samotný útočník neveril tomu, čo sa mu podarilo. Pre Američana to bol druhý gól v súťaži a siedmy v aktuálnej sezóne.

Rossoneri aj vďaka dlhej hre v presile zdolali súpera z Belgicka 3:1 a do tabuľky hlavnej fázy Ligy majstrov si po úvodných dvoch prehrách pripísali prvé tri body.

Prečítajte si aj

Futbalisti základnej jedenástky Realu Madrid pózujú pred zápasom s Dortmundom.Dvojnásobná rana pre Real: Madridský gigant pred El Clásicom s Barcelonou prišiel o dvojicu hviezd

Výstavný gól v Monacu

Svedkami naozaj exkluzívneho momentu boli diváci svedkami aj na pôde francúzskeho AS Monaco, kde sa domáci obranca Wilfried Singo zaskvel v 54. minúte výstavnou delovkou z obrovskej vzdialenosti, zarmútil brankára CZ Belehrad a rozjasal domácich fanúšikov gólovou poistkou na 3:1.

Francúzsky celok zvíťazil na Stade Louis II nad srbským súperom presvedčivo 5:1.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články