window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prečo Škrtel nečakane skoro skončil v Dunajskej Strede? Jeho kamarát a expert prináša odhalenie

DUNAJSKÁ STREDA - Odhalenie jeho kamaráta a experta: Čo stojí za nečakaným koncom Martina Škrtela v Dunajskej Strede
Bývalý reprezentačný kapitán Martin Škrtel.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Mnohých prekvapilo, keď bývalý reprezentačný kapitán Slovenska Martin Škrtel informoval, že sa stáva novým športovým riaditeľom tímu DAC Dunajská Streda. V šoku zostali najmä fanúšikovia Spartaka Trnava.

Škrtel sa však v novej funkcii dlho neohrial, v pozícii športového riaditeľa DAC skončil po 35 dňoch na vlastnú žiadosť. "Po dôkladnej úvahe som sa rozhodol odstúpiť z pozície športového riaditeľa DAC Dunajská Streda. Chápem, že moje rozhodnutie môže vyvolať rôzne reakcie, podobne ako to bolo pri mojom nástupe do DAC. Avšak dovoľujem si vás všetkých – fanúšikov, médiá aj kritikov – požiadať o pochopenie. Dôvod môjho odchodu je čisto osobný a nemá žiadne iné pozadie," napísal Škrtel v príspevku na sociálnej sieti, v ktorom oznamoval svoj odchod z Dunajskej Stredy.

Prečítajte si aj

Martin Škrtel, Marek Arpáš, Ján Ďurica hráčsky agent Karol Csontó počas krstu knihy.Vypočul kritiku fanúšikov Trnavy? Martin Škrtel skončil v Dunajskej Strede

Mnohým vŕtalo hlavou, čo za nečakaným koncom Škrtela na Žitnom ostrove môže byť. Viac svetla do tohto prípadu vniesol bývalý futbalista, v súčasnosti expert STVR Peter Ďuriš, ktorý tvrdí, že je s Martinom Škrtelom v pravidelnom kontakte.

Nemá záujem sedieť 14 hodín v kancelárii

"Jeho predstavy o tejto práci sa však nestotožňovali s realitou. Tým, že je Dunajská Streda poprepájaná aj so Šamorínom a s Győrom, mal práce naozaj veľa," vysvetľoval Ďuriš pre Športový čas. "Maťo nie je ten typ človeka, ktorý chce sedieť v kancelárii od skorého rána až do večera. To však práca na tejto pozícii v Dunajskej zrejme obnáša,“ dodal.

Škrtel si evidentne od práce športového riaditeľa v Dunajskej Strede sľuboval niečo iné, ako to bolo v realite. Podľa Ďuriša sa Škrtelovi nepozdávalo obrovské pracovné vyťaženie, ktoré si táto funkcia žiada.

"Chcel pomôcť mužstvu, ale asi nie je aktuálne v tom rozpoložení, že bude sedieť niekde v kancelárii 14 hodín denne. Keď mi povedal, koľko tam má práce, sám som z toho bol prekvapený. Jednoducho sa na to necítil a myslím si, že urobil férový krok aj z hľadiska klubu, keďže majú čas nájsť náhradu ešte pred blížiacim sa prestupovým obdobím. Za mňa veľmi chlapské rozhodnutie," dodal Peter Ďuriš.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Športový čas

Diskusia

Podobné články