window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezda Realu Madrid nechce Mbappeho v tíme: V opačnom prípade zváži svoj odchod

MADRID - Hviezda Realu Madrid je proti príchodu Kyliana Mbappeho. V opačnom prípade zváži odchod!
Kylian Mbappé v drese PSG.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Brazílsky útočník Vinicius Junior nechce v Reale Madrid francúzskeho útočníka Kyliana Mbappeho. Informuje o tom Todofichajes. Podľa tohto zdroja sa Vinicius obáva, že po príchode Mbappeho by už nebol hlavnou ofenzívnou hviezdou tímu.

Príchod Mbappeho do Realu Madrid by Viniciusovi znížila šance na zisk Zlatej lopty v budúcnosti a to sa Brazílčanovi nepozdáva. Ak skutočne Francúz do Realu Madrid príde, Vinicius je pripravený zvážiť svoj odchod z klubu.

Prečítajte si aj

Kylian Mbappé v drese PSG.Mbappé kritizoval Neymara, teraz robí to isté: Ak je v niečom lídrom, tak v najskazenejších párty v Paríži

Kylian Mbappe je spájaný s Realom Madrid už dlhšie. V lete odmietol podpísať novú zmluvu s PSG. Na istý čas bol aj vyradený z tímu. Napokon sa s Parížom dohodol a prezident klubu Nasser Al-Khelaifi vyhlásil, že Francúz odohrá pod Eiffelovkou aj budúcu sezónu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Todofichajes

Diskusia

Podobné články