window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Manchester United ponúka za hviezdu Bayernu viac ako 50 miliónov eur

MANCHESTER - Manchester United usiluje o získanie hviezdy Bayernu Mníchov, ponúka viac ako 50 mil. eur.
Matthijs de Ligt v drese Bayernu.
Zdroj: TASR/DPA - Tom Weller
Zdieľajte:

Manchester United chce získať holandského reprezentanta Matthijsa de Ligta z Bayernu Mníchov. Plánuje predložiť ponuku vo výške 45 miliónov libier, čo je v prepočte zhruba 53 miliónov eur. Informuje o tom britský denník Mirror.

Podľa tohto zdroja sa holandský futbalista už dohodol na podmienkach osobnej zmluvy s predstaviteľmi Manchesteru United. A blízko je aj k dohode medzi oboma poprednými európskymi klubmi.

Prečítajte si aj

Brankár Ederson oslavuje so spoluhráčmi z Man City.Hviezdny brankár európskeho giganta chce do Saudskej Arábie, pýtajú za neho 60 miliónov eur

De Ligt prišiel do Mníchova v lete 2022. Päť gólov a dve asistencie zaznamenal v celkovo 73 zápasoch, ktoré za Bavorov odohral. Aktuálna zmluva de Ligta s Bayernom platí do roku 2027. Podľa špecializovaného portálu Transfermarkt je jeho trhová hodnota 65 miliónov eur. Na Old Trafforde ho môže viesť jeho krajan Erik ten Hag.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Mirror

Diskusia

Podobné články