window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Guardiola o odchode De Bruyneho z Manchestru: Až do posledného dňa prestupového obdobia môže prísť k pohybom

LONDÝN - Zostane, alebo opustí Manchester?
Kevin de Bruyne a Erling Haaland oslavujú gól City.
Zdroj: TASR/AP - Dave Thompson
Zdieľajte:

Belgický futbalový reprezentant Kevin de Bruyne zostane minimálne do konca sezóny v Manchestri City. Uviedol to tréner úradujúceho anglického majstra Pep Guardiola, ktorý poprel, že skúsený stredopoliar má namierené do Saudskej Arábie.

Patrí ku kľúčovým hráčom City

"Až do posledného dňa letného prestupového obdobia môže prísť k pohybom v kádri, na 85 až 90 percent som však presvedčený o tom, že gro tímu zostane pokope. Kevin patrí ku kľúčovým hráčom City a bol by veľmi ťažko nahraditeľný," citovala slová Guardiolu agentúra AFP.

Prečítajte si aj

Vľavo tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona a jeho zverenec Norbert Gyömbér.Po konci v Taliansku má nový klub: Reprezentant Gyömbér podpísal zmluvu s nováčikom

De Bruyne v júnovom rozhovore pre belgický Het Laatste Nieuws naznačil, že v záverečnej fáze kariéry by sa nebránil lukratívnej ponuke z niektorej z exotických krajín. S Manchestrom City má platnú zmluvu do 30. júna 2025. Na Etihad Stadium prišiel v lete 2015 a so "Citizens" získal celkovo 15 trofejí.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články