window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Buď klame, alebo je naozaj hlúpy! Kylian Mbappé kritizovaný ako nikdy predtým

PARÍŽ - Buď klame, alebo je naozaj hlúpy! Francúzsky útočník Kylian Mbappé kritizovaný viac ako hocikedy predtým
Kylian Mbappé v drese Realu.
Zdroj: TASR/AP - Gabriel Jimenez
Zdieľajte:

Francúzsky novinár Daniel Riolo tvrdo kritizoval útočníka Kyliana Mbappého z Realu Madrid. Dôvodom je Mbappého nevšímavý a odmietavý postoj voči ľuďom okolo seba a francúzskym fanúšikom. Mbappé predtým vyhlásil, že nevenuje pozornosť kritike a názorom fanúšikov.

"Tento muž má odporný postoj k ostatným. Buď klame, alebo je naozaj hlúpy. Nemá právo povedať, že ho nezaujímajú názory ľudí... Ak si to Mbappé naozaj myslí, potom musí prestať hrať futbal! Veď štadión je plný ľudí, ktorí prídu zažiť emócie," nakladal rýchlonohému útočníkovi Riolo, cituje ho RMC Sport.

Prečítajte si aj

Tréner Zinedine Zidane.Zidane sa môže vrátiť do veľkého futbalu: Dal jasne najavo, že by chcel viesť európskeho giganta

"Vo francúzskom národnom tíme sa nemôžete správať ako rozmaznaný a pohŕdavý človek, zatiaľ čo v španielskych médiách sú úsmevy a žmurkania,“ dodal francúzsky novinár na adresu Kyliana Mbappého, ktorý je od tejto sezóny hráčom španielskeho Realu Madrid. Na štadión Santiaga Bernabeua prišiel zadarmo ako voľný hráč po tom, čo mu vypršala zmluva s PSG.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RMC Sport

Diskusia

Podobné články