window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Haaland sa rozhodol: Budúce leto chce odísť z Man City, má jasnú prioritu

MANCHESTER - Erling Haaland sa rozhodol budúce leto opustiť Man City, jeho priorita je jasná.
Nórsky útočník Erling Haaland v drese City.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Nórsky útočník Erling Haaland je pripravený posunúť sa vpred vo svojej kariére a budúce leto plánuje opustiť Manchester City. Informuje o tom denník El Nacional.

Podľa tohto zdroja prejavuje záujem o jeho angažovanie francúzske PSG. Napriek výborným finančným podmienkam, ktoré je tento klub schopný Haalandovi ponúknuť, jeho prioritou je Španielsko. Prestúpiť by chcel do Barcelony alebo Realu Madrid.

Blaugranas aj Los Blancos majú o Haalanda záujem. No ťažko povedať, či Katalánci majú ekonomickú situáciu dostatočne stabilnú na to, aby hráča takéhoto kalibru dokázali priviesť na Nou Camp.

Erling Haaland má na Etihad Stadium platný kontrakt do leta 2027 a jeho odhadovaná trhová hodnota podľa Transfermarktu je 200 miliónov eur. V prípade, že by posilnil Real Madrid, spojenie Haaland - Mbappe by bolo veľmi zaujímavé.

Prečítajte si aj

Nór Erling Haaland a jeho radosť po strelenom góle.Haaland zostrelil Slovincov, pozornosť však strhol príspevkom na sociálnej sieti: Oznámil veľkú novinku!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: El Nacional

Diskusia

Podobné články