window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Všetko mohlo byť inak: Pekarík bol pred príchodom do Žiliny dohodnutý s topiacim sa tímom, čakal len na telefonát

ŽILINA - Z príchodu Pekaríka do Žiliny nemuselo byť nič. Dohodnutý bol s topiacim sa klubom
Peter Pekarík v drese Žiliny (v strede).
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Príchod reprezentačného obrancu Petra Pekaríka do Žiliny a celkovo do slovenskej najvyššej súťaže bol veľká vec. No vôbec k tomuto prestupu nemuselo prísť. Dohodnutý bol totiť na prestupe do beznádejne posledného tímu českej ligy - Českých Budějovíc. Prezradil to bývalý športový manažér klubu Milan Čadek v rozhovore pre idnes.cz.

"Prísť mal slovenský brankár Marko Maroši, ktorý nakoniec odišiel do druholigového anglického klubu FC Plymouth. Ďalej mal prísť slovenský reprezentant Peter Pekarík na pravého beka a defenzívny univerzál Filip Lichý, ktorý hosťuje zo Slovana Bratislava v Dukle Praha,“ menoval Čadek pre spomínaný web.

Prečítajte si aj

Kylian Mbappe utrpel zlomeninu nosa v zápase s Rakúskom.Zničí mu šokujúci škandál kariéru? Hviezdny Mbappé podozrivý zo znásilnenia

"Toto sú hráči, ktorí boli dohodnutí, čakali iba na telefonát, že môžu pricestovať. Lenže nové vedenie koncom júna všetkých hráčov odmietalo, že sú drahí. Prichádzali však zadarmo, iba za percentá z prípadných ďalších predajov,“ prezradil Čadek, že České Budějovice boli v podstate s Pekaríkom dohodnuté a ten čakal iba na ich telefonát, ktorý po zmene vedenia napokon neprišiel.

České Budějovice sú po desiatich kolách v českej najvyššej súťaži beznádejne posledné. Získali len jediný bod a majú hrozivo vyzerajúce skóre 2:25. To Žiline sa v slovenskej lige darí podstatne lepšie. Po deviatich kolách je na čele tabuľky o jeden bod pred Slovanom Bratislava. Vyhrala sedemkrát a ešte nenašla premožiteľa. Pekarík tak namiesto boja o záchranu v Česku môže bojovať o slovenský ligový titul.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: idnes.cz

Diskusia

Podobné články