window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Desivé momenty na ihrisku: Zakázaný delobuch pripravil hrdinu zápasu o prst

BRUSEL - V zápase amatérskej belgickej ligy prišlo k vážnemu zraneniu futbalistu, keď sa pokúsil z ihriska odstrániť delobuch, ktorý priletel z hľadiska.
Gól (Ilustračné foto) - aaaaaa.
Zdroj: Freepik.com - jcomp
Zdieľajte:

Ten mu však explodoval v ruke a hráč prišiel o prst. Ďalšie dva mu následne čiastočne amputovali.

K závažnému incidentu prišlo v zápase medzi KSCT Menen a SK Zillebeke. Hráči Menenu zvíťazili 4:0 a po záverečnom hvizde chceli triumf osláviť s fanúšikmi. Od jedného z nich však z tribúny priletel na trávnik delobuch. Dvadsaťšesťročný Fabio Schiafino, ktorý pomohol k víťazstvu dvoma gólmi, sa bál, že by mohla vybuchnúť. Preto ju vzal do ruky a chcel odhodiť preč. Následne mu explodovala v ruke.

Prečítajte si aj

Martin Škrtel, Marek Arpáš, Ján Ďurica hráčsky agent Karol Csontó počas krstu knihy.Vypočul kritiku fanúšikov Trnavy? Martin Škrtel skončil v Dunajskej Strede

Zraneného futbalistu previezli do nemocnice, no prišiel o jeden prst a ďalšie dva mu čiastočne amputovali. "Chcel som delobuch zahodiť, pretože som si myslel, že je nebezpečný pre deti, ktoré boli na kraji ihriska. V tom okamihu som si neuvedomoval, čo sa vlastne stalo," povedal hráč belgickému denníku HLN.

Denník Marca citoval Mathieua Verhoesta, prezidenta SK Zillebeke: "Išlo o delobuch typu Cobra 6, čo je pyrotechnický výrobok so silou ručného granátu, ktorý je zakázaný."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články